hits

En ny kapitel i mitt liv er i gang

Han som var min samboer, kjæreste og vi har vært sammen i fem talt år er slutt. har hatt mange fine miner og felt alt for mange tårer for han. Men sånn er det nå. Nå må jeg se framover og ikke tenke på det som har vært. Han kommer til å være et stort savn. Men det er sånn det har blitt, det er noe jeg ikke får gjort noe med. Nå er sminken på for å skjule sorgen, skuffelsen og hate det er altfor mange følerser inni meg nå at jeg ikke veit osen jeg skal sette ord på det. Men jeg hever hue og later som jeg har det bra det er beste for meg.

Da er den epoke i mitt liv over nå er jeg klar til å gjøre det ikke kunne ha gjort. Kan gjøre hva jeg virkelig vil, kan flytte hvor jeg vil

Det Jeg har virkelig lyst til er å flytte til Oslo å søke lærling plass der for å starte helt nytt. Føler jeg virkelig hadde trengt det. Det at ingen skjenner meg og der jeg kan møte nye mennesker det hadde vært så sykt godt med tanken på alt jeg har gått igjennom i den siste uka.  Men nå er jeg virkelig klar for å ta livet mitt tilbake og fokus på meg selv med skolen, treningen og venner ikke minst.

 

Jeg vil virkelig takke mine gode venner, Jeg veit virkelig ikke visst hva jeg sku ha gjort uten dere. Det j er utrolig glad for når ting er sånn dem er. At jeg har gode venner rundt meg som jeg virkelig setter pris på at jeg har å som jeg kan bare ringe bare for en utblåsing og jeg blir i godt humør av det. Eller om jeg trenger og over natte andre steder enn hos foreldrene min. og dere veit hvem dere er og setter utrolig stor pris for det og jeg utrolig glad i dere alle mine venner som har stilt opp for meg.  Takk Silje, Mette, Anders, Vanja, Ken-Joar

snakkes ;*

4 kommentarer

Jernbanefrua..

15.04.2018 kl.22:09

Når en dør lukkes, åpnes som regel en annen :-) Håper den neste døren leder til noe enda bedre :-))

Silje

15.04.2018 kl.22:18

💖

Karina Tronsen

16.04.2018 kl.15:51

Kjempe fin blogg!:)

sarafitnessjourney

16.04.2018 kl.17:55

Karina Tronsen: takk :)

Skriv en ny kommentar

sarafitnessjourney

sarafitnessjourney

21, Ringerike

hei mitt navn er Sara er 21år som er overvektig. Har begynnt trene og spise sunt og vil ned ganske mye ned i vekt. jeg tenkte at en blogg kanskje ville motivere meg med det bloggen kommer nok til å handle mest om at jeg skal ned i vekt. men også litt om hår og sminke fordi jeg skal bli frisør.

Kategorier

Arkiv